Oleje do przemysłu spożywczego

Smary w Areozolu z certyfikatem NSF H1 

Areozole

ULTRAGREASE TF SPRAYOpis: Nadający się do kontaktu z żywnością smar z teflonem w aerozolu. Wysoka odporność na wodę, parę wodną oraz wysokie temperatury (maksymalnie do 200 °C). Certyfikacja NSF H1 do przypadkowego kontaktu z żywnością.
Lepkość: 
Smar NLGI 2.
Produkt w sklepie: Link
ULTRATEF H1 SPRAYOpis: Nadający się do kontaktu z żywnością smar z teflonem o dobrej adhezyjnooeci i właściwościach penetrujących. Do łańcuchów, przewodów, prowadnic, itp. do pracy w temperaturze maksymalnej do 150°C. Certyfikacja NSF H1 do przypadkowego kontaktu z żywnością.
Lepkość: 
100.
Produkt w sklepie: Link
ULTRA MULTi FOOD SPRAYOpis: Wielozadaniowy olej penetrujący o doskonałych właściwościach rozpuszczających rdzę, wysokich zdolnościach penetrujących i wysokiej smarowności. Certyfikacja NSF H1 do przypadkowego kontaktu z żywnością.
Lepkość:
 15.
Produkt w sklepie: Link

Facebook